Friday, July 27, 2012

Meowww..

Tiket dah tempah tahun lepas lg,walaupun tengah pening-pening alahan mummy gagahkan jua demi family.Sepanjang perjalanan alhamdulillah semuanya berjalan ngan lancar..cewahh..siang hari ok tp bila menjelang malam perghhh...mmg lemah gemalai ler..
sewaktu dalam belon dan setibanya di hotel..ready utk check in..


Berposing setibanya di Kuching,Sarawak...Kucing-kucing ni berada betul2 depan hotel kami menginap


Pemandangan dari bilik hotel kami menginap


Mummy tinggal di hotel hanya mereka sahaja naik bot tambang untuk ke seberang.


p.s : moralnya bila keadaan badan yang tidak sihat banyak benda xdpt nk buat.

Wednesday, July 25, 2012

Parenthood 2012

Parenthood Expo kembali lagi
Tarikh :27-29 Julai 2012
Tempat : Mid Valley Exhibiton Centre
Masa : 10 am-10pm

Masuk adalah percuma

p.s : Mummy mmg nk pegi utk beli brg baby...

Monday, July 23, 2012

Salam Ramadhan

Alhamdulillah...sekali lagi kita dapat menyambut kedatangan Ramadhan yang mulia ini.

Semoga Ramadhan kali ini memberi keberkatan kepada kita.

p.s: Insyaallah tahun ini kalau xde apa-apa hal dapat lah mummy berpuasa penuh dengan jayanya..Mudah-mudahan.

Thursday, July 12, 2012

Choo..choo..

Set Thomas ni daddy beli masa Shasya belum sethn lg..lamakan daddy simpan katanya lau dpt anak lelaki leh la bg dia main..so bila dh dpt hero ni janji mesti ditepati..

Seronok main ngan seluar pn xpakai..

Jalan-jalan

Cuti sekolah kami pun ambil kesempatan untuk bercuti bersama keluarga. Bermula dari mentari terbit kami dh bergerak..cewahhh macam la pergi jauh sangat,PD je la pun..
Baru sampai PD belum check in lg lepak dulu di Dataran Teluk Kemang.
Anak-anak ku naik kuda ngan atoknya..

Hensem boy yg suka naik kuda,mintak naik berkali2..

Dah puas melawat kawasan sekitar Dataran Teluk Kemang kami pun ke Permaisuri Resort untuk check in.
Pandangan dari bilik hotel

Seronok anak beranak ni dapat mandi kolam...mummy hanya jd pemerhati
a.k.a juru kamera jer..

Keesokan harinya kami bergerak ke Bandaraya Bersejarah plak.Jalan-jalan jer sambil ambil gambar anak2..


Sorang ke kiri dan sorang ke kanan

Satu-satunya gambar kami berempat..pasni berlima plak

Sebelum balik kami bergambar di main entrance Permaisuri Resort