Thursday, April 28, 2011

Di Hari Lahir Mummy

Bila complimentary pass dah ada di tangan dan meraikan birthday mummy kami sekeluarga pun pergi tengok wayang.Cerita apa??..Bila dh pegi ngan anak-anak mesti kena tengok cerita yang yang diklasifikasikan 'U'. Cerita RIO The Movie...from the creators of ICE AGE..
Best jgk cerita ni...


Complimentary pass telah ditukar ke tiket wayang
2 beradik berposing dulu sebelum tengok wayang
Shasya yang suka berposing..di tangan ada 'Rafael' salah satu watak dalam RIO
Aisy dah boring menunggu lama untuk masuk ke wayang..Shasya yg xcited

happy nk tengok wayang

*Happy bersama anak-anak walaupun hanya menonton wayang bersama*

Wednesday, April 27, 2011

Terima Kasih

Terima kasih kepada Nuffnang coz sudi memberi tiket wayang free sempena birthday mummy...
Hope next year dapat lagi...
Thank you very much NUFFNANG


Complimentary Pass

Saturday, April 23, 2011

Happy Birthday To Me

Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi,meningkat lagi setahun umur mummy...
Yang ke brapa?..hehe belum lagi 30an...

Wednesday, April 20, 2011

2Day 1Nite

Shasya selalu sgt tanya,"Mummy,bila kita nk dok hotel?"Kesian sgt asyik tanya jer,mummy pun boking hotel di Genting Highland.Sepanjang perjalanan tanya lg,bila kita nk sampai hotel ni...Shasya..shasya....
Inilah hotel tempat kami menginap

Bila dh sampai tengok lah reaksi dia...
Takut pulak Shasya nk pki wristband
Wristband kami
Aktiviti yang pertama memujuk Shasya pas xnk pakai wristband,bagi naik kuda tu happy la dia.
Aisy yg baru bangun tido
Outdoor Theme Park
 
 2 beradik berposing sebelum masuk ke outdoor Theme Park
3 beranak berposing

Badut

Hasil daripada Badut
Memerhati dari atas

Lagak nya Shasya

Aisy "mamat belon"

First World Indoor Park

Dah besar pun anak-anak mummy



Sempat lagi BFkan Aisy 

Peace in Mat Kool

Aisy

1 Small Family

Wednesday, April 6, 2011

Di mana Kami?

Kami di mana?

Tunggu next en3....