Wednesday, January 5, 2011

Tempat Kedua


Entry yang lepas Mummy ada cakap nk pegi mana cuti 3 hari yang lepas.Akhirnya kami sekeluarga memilih tempat ini,pilihan kedua dalam en3 ni.
V



V




V




V





V



Bukit Tinggi


 Walaupun tempat ini hanya tempat biasa saja,kami sekeluarga happy jgk kerana dapat menghabiskan masa untuk bersama keluarga yang penting anak-anak mummy happy.Shasya ngan Aisy pun bebas berlari sana sini.Daddy cakap tempat ni biasa jer xbest sgt pun nk compare ngan Genting Highlands memang la.


 3 beranak yang berada di atas ketinggian kira-kira 3500 kaki dari paras laut...hu tinggi tu...


Sampai di Bukit Tinggi kami terus ke Japanese Village.Taman Jepun ni merupakan Rumah Teh Jepun yang PERTAMA DI DUNIA dalam HUTAN TROPIKA.Kami ambil gambar kat entrance ni je sebabnya kaki dh xlarat nk mendaki bukit lagi ngan anak-anak kecik ni.
Shasya & Aisy

Mummy & anak-anak

ketika menuruni bukit yang tinggi kami berposing lagi

Dah habis berposing di Janese Village kami pun bergerak ke Colmar Tropical.Bila berada kat sini terasa cam kat overseas la plak perasan jer.Tempat ni sesuai la untuk bergambar coz backgroundnya agak menarik.Jom kita layan gambar di bawah...zasssss.....


candid picture


Gaya posing Shasya terbaru

terover posing plak

2 beradik yang sgt happy

 white swan

view from bridge

1 happy family

*walaupun hanya 2 jam di Bukit Tinggi kami sekeluarga happy*

1 comment:

kinna said...

syoknye..er, shasya ada gaya model ok..hehe