Monday, November 1, 2010

Family Day

Family day ni dianjurkan oleh office daddy pada 29-31 Oktober 2010 di Permaisuri Resort Port Dickson,Negeri Sembilan.

Shasya


Aisy

Shasya + Aisy
29 Oktober 2010
4.00 petang-Bertolak ke Permaisuri Resort,Port Dickson.
5.30 petang-Kami Check in di Permaisuri Resort,PD
6.00 petang-Shasya mula membuka langkah,tertarik hati dengan kolam renang kat situ
8.00 malam-Makan malam (makanan yang disediakan sedap la)
30 Oktober
7.00 pagi-Senaman pagi bersama KP.(kami sekeluarga xjoin pn coz anak-anak masih lagi dibuai mimpi).
8.00 pagi-Sarapan pagi
9.00 pagi-Sukaneka bermula (mummy join 3 acara jer)
Shasya mula berendam dlam kolam.
1.00 tengah hari-Lunch
2.00 petang-Anak2 mummy semua keletihan so diaorg pun tido...
6.00 petang-Bersiar-siar kat pantai
8.00 malam-Dinner bersama KP,penyampaian hadiah untuk sukaneka dan lucky draw.Mummy antara org yang bertuah malam tu,dapatla hadiah jugak.(gambar terlupa nk ambek plak)
31 Oktober 2010
8.00 pagi-Sarapan pagi
9.00 pagi-Acara bebas (mummy sekeluarga mandi kolam)
12.00 tengah hari-Check out untuk ke birthday party di Subang plak.
Seronok jugak join family day ni tp ada insiden yang tidak dapat dilupakan,disebabkan terleka sekejap jer...Masyaallah...

1 comment:

kinna said...

sy pny ofis pon uat family day sini gak..bestkan tempatnye..