Friday, October 29, 2010

The Way They Sleep Giveaway

Gambar yang mummy pertaruhkan untuk peraduan ini.
Nama: Syed Aisy Irfan Bin Syed Haznil

DOB: 13 Oktober 2010

Ini gaya tidur little hero mummy...masa ni kakaknya asyik bising so dia pun apalg nk tidor jugak terpaksa la tutupkan telinganya...sekali pandang gaya tidor ni mcm orang hendak azan pun ada.
Korang nk join contest ni pun bleh lg tarikh tutupnya 31 oktober 2010.so apa tunggu lg klik sini untuk menyertainya.

Tuesday, October 26, 2010

1st Birthday Aisy

Alhamdulillah 23 Oktober 2010 yang lalu kami menyambut hari lahir yang pertama putera kami iaitu Syed Aisy Irfan.Setelah memikirkan tarikh,tempat dan masa yang sesuai akhirnya kami memilih Mc Donald's Bangi sebagai lokasinya.

inilah keknya "Bumble Bee"

gelagat 2 orang permata hati mummy & daddy

aksi-aksi


Happy birthday to u,happy birthday to Syed Aisy Irfan....

sekitar majlis tersebut

dan akhir skali inilah hasil yang Aisy dapat...

v








v








v








v








v








v






hadiah-hadiah pemberian tetamu yang hadir.terima kasih bebanyak yer...

p.s : memohon maaf jika terdapat kekurangan ketika majlis tersebut & tidak melayan hadirin dengan baik.

Wednesday, October 13, 2010

Happy Birthday


Alhamdulillah ari ni genap 1 tahun Syed Aisy Irfan...mummy doakan semoga Aisy menjadi anak yang soleh di dunia dan di akhirat...Amin...

Gaya Si Comel Berhari Raya!

Buat pertama kalinya mummy join contest yang dianjurkan oleh Yana dan Azza ni.Saja suka-suka dan kebetulan pulak gambar anak-anak mummy berhari raya ada.Mummy hantar kedua-dua anak mummy.Shasya untuk kategori perempuan manakala Aisy pulak untuk kategori lelaki.Barulah adil bila kedua-dua masuk contest ni.Menang atau kalah adatlah tu.
Inilah Shasya untuk kategori perempuanNama: Sharifah Batrisyia Binti Syed Haznil


Umur: 3 tahun
dan ini pulak Aisy untuk kategori lelakiNama: Syed Aisy Irfan Bin Syed Haznil
Umur: 1 tahun
Hadiah-hadiah pun banyak,best dan menarik.
Terima kasih kepada sponsor-sponsor yang sudi menaja.

Tuesday, October 12, 2010

update Raya

Baru ari ni mummy berkesempatan nk update blog ni...orang lain dh abih update pasal raya mummy br terkial-kial nk buat...masuk jer keje after raya keje berlambak-lambak tak cukup tangan dibuatnya + mummy demam,batuk,selsema & sakit tekak sampai suara dh bertukar.
Aisy berbaju melayu tp songkok xnak pakai