Friday, May 14, 2010

Dua tahun Enam bulan

Alhamdulillah...Shasya dah pun 2tahun 6 bulan.
  1. Boleh diharapkan untuk menjaga adiknya-bila adiknya nangis dia akan nyanyikan lagu tepuk amai-amai versi "Shasya" -tepuk Aisy mandai mummy pah susu,Aisy jangan nages mummy pegi keje...
  2. Minat yang sangat menyanyi dan menari - Feberet song dia lagu Saleem "Pernah" fuhh ngan gaya-gaya skali bila nyanyi lagu tu...
  3. Dah kenal warna - bila tanya bilik Shasya color apa dia jawab "color pink" memang betul pun bilik dia color pink...ni dia yg request masa nak cat ari tu...
  4. Dah pandai mengajak berjalan-jalan...pantang nampak shopping complex mesti nak jom...petang-petang bila balik keje lalu depan Mines ngan Jusco Balakong mesti cakap nak jom...skali skala boleh la tp lau dah tiap-tiap ari mana larat ooo...

Mummy akan update lg perkembangan shasya dari semasa ke semasa...


Happy birthday Hubby...

Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki...


p.s : Hadiah tak dapat bg ari ni kena tunggu dulu,ptg ni kita pergi makan2 je la...

Wednesday, May 12, 2010

Presint 9

Selamat tinggal Presint 9...
perasaan sedih pun ada bila nak berpindah ni...
tp apakan daya dah terpaksa...
Babai presint 9 in memory...