Tuesday, February 17, 2009

@ sarawak

Setelah sekian lama menunggu akhirnya terbang jua kami sekeluarga menaiki belon ke sarawak..tiket ni mummy boking bulan 11 tahun lepas,sesaja bukak website MAS tetiba plak tiket masa tu dgn harga yang agak berpatutan apa lg mummy pun boking..

Sepanjang perjalanan ke sana Shasya asyik meragam jer..x sihat, cirit-birit dia selama 2 hari di sana..on the way balik cni br nk ok skit..trip kami sekeluarga memang happy la..


pemandangan Kuching di waktu malam

berposing ngan kuching-kuching


main bazar tempat pelancong-pelancoong menghabiskan duit..termasuk mummy..

cian anak mummy ni pegang jer tiang erl ni..

di dalam belon airbus A330



taknak pegang la mummy..

Monday, February 16, 2009

simpton???

apakah ini simpton2 aku mengandung lagi??

  1. dah lewat 8 hari
  2. pening kepala
  3. loya-loya
  4. tak leh bau perfume
  5. shasya dh xnak ngan mummy lagi

jika ya..alhamdulillah..aku terima seadanya..