Friday, January 23, 2009

eoe foto


apa yang besa tu???
ni lah gambar yg telah dicuci..

wah...kotak ape yg besa tu??..terkejut gak mummy bila kotak sebesa ni ada atas meja..pas dibelek2 br mummy tahu rupanyer parcel dr skynet.gambar yg mummy cuci dr http://www.eoe.com.my gambar dia kira ok jgk la..yang pastinya mmg cepat smpi br 2 ari lepas mummy send to eoe ari ni pagi dh smpi..tq 2 eoe foto




Monday, January 19, 2009

Aksi tidur

Bila dah boring mula lah mummy merobek-robek gambar dalam kamera..kelakar rasa nya tengok aksi-aksi shasya ketika tido..

penat main sampai tertido

dalam car seat on the way balik kampung


tengok tv tapi tv tgk dia plak

Sapa tu?

sapa tu??ni lah Shasya bila dh meningkat umur nyer..skg dh 14 bulan sekejap je rasa..dh pandai bergaya dan banyak ragam..xterlayan mummy ngan daddy dibuatnyer..what ever pun mummy & daddy will love you Shasya..

Wednesday, January 7, 2009

Tahun 2009

Selamat Tahun Baru 2009..semoga sume azam tahun 2009 akan dapat laksanakan..

Lepas closing account ujung minggu baru la bleh nak update cite skit..skg ni masih busy sesangat..