Tuesday, October 28, 2008

weekend

sabtu-cameron highlands

mummy cakap ngan daddy boring la dok umah jer..apakata kite gi jalan2..kul 12.30 daddy 'on' jer,mummy pun siap..tapi nak ke mana??alang-alang dh kat ipoh umah PIL kite pegi cameron highlands..horeyyy..
dari umah PIL ke cameron highlands +-45 minit jer ikut simpang pulai..shasya sepanjang jalan tidoq ja reja dia..sejok kot..kat sana ramainye org,mummy beli cactus ngan sayur2 jer murah sangat2..

wit my PIL & nana
my hubby & my lovely baby


ahad-lumut & telok batik
pagi-pagi lagi mummy ngan shasya siap2 nk gi lumut.perjalanan ke lumut +- 1 jam,jalan dah baru cepat jer sampai..sesampi jer kt sana jalan2 kt jeti sambil window shopping apa yang patut..cuaca ari agak ok so dapat ler shasya mandi kolam di Marina Cove Resort tempat mama liza & family nginap..penat memang penat tapi besh coz dapat jejalan xde lah bosang jer dok umah..

isnin-balik putrajaya..highway pun smooth jer..tp keta agak banyak..

syokner dapat beremdam..

view telok batik

No comments: